Personale

Om fysioterapeuterne:

Vi er 6 autoriserede fysioterapeuter der dækker et meget bredt spektrum inden for fysioterapi. Vi har videreuddannet os inden for mange fysioterapi retninger, bla.: Osteopati, ledmobilisering, ledmanipulation, idrætsfysioterapi, GynObs , fertilitet, GLA:D, konditions- og styrketræning, samt akupunktur.
Vi er en kombination af lang klinisk erfaring, nyeste beh.- og træningsprincipper baseret på den nyeste forskning.

FYSIO PRO ROSKILDE har overenskomst med sygesikringen.

Hvem er vi

SONY DSC

Finn Trojahn

Uddannet på Næstved fysioterapi skole, og arbejder med ledmanipulation/mobilisering af led samt bløddelsbehandling.

Yderligere har jeg har taget den 5-årige osteopat-uddannelse, og vil fremover sideløbende med almindelig fysioterapi, også arbejde med osteopatisk Fysioterapi, som bygger på grundlæggende medicinske fag som anatomi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.

Eksempler på behandlingsteknikker er manipulation af led, fasciestræk af bindevæv, muskelenergiteknikker samt kraniosacral terapi blandt mange teknikker. Behandlingen er meget holistisk.

Osteopatisk Fysioterapi målgrupper vil blandt andet være: columna relaterede smerter (facetledsdysfunktion), børn/voksne med smerter fra maven. Diskusprolaps, ischias, piskesmæld, bækkenløsning. Kæbe/ansigtssmerter.

Tidsbestilling alle hverdage på tlf. 46 35 86 36

SONY DSC

Ole Høyer

Tidsbestilling  ring alle hverdage på tlf. 53 63 86 36 (Du er også velkommen til at sms)

Arbejder primært med ledmanipulation og -mobilisering, træning og akupunktur.

Ole Høyer er uddannet fysioterapeut ved fysioterapiskolen i København i 2000. Ole har en lang klinisk erfaring og praktiseret på Algade fysioterapi siden 2007. Tidligere har han været ansat på klinik for fysioterapi i Vallensbæk i 6 år samt børnefysioterapeut på Geelsgårdskolen i Virum i 12 mdr. Ole har arbejdet med idrætsfysioterapi bla. indenfor fodbold og trækker meget på egen erfaring fra netop fodbold, løb (maraton) og triatlon. (IM 2014)

Ole behandler alle typer diagnoser indenfor fysioterapifaget.

Ole har videreuddannet sig løbende bla. indenfor Dansk selskab for Muskuloskeletal fysioterapi, Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi, Kinetic control (Dynamisk stabilitet), Idrætsfysioterapi og løbestilanalyse.

 

 

Malene Månsson

Tidsbestilling på tlf. 31 17 81 50 Ring/sms efterlad gerne besked på tlf.svarer.

Malene har en bred klinisk erfaring indenfor almen fysioterapi og hun har gennem de sidste 10 år arbejdet på privat klinik. Malene har arbejdet i SK sundhedscenter og på fysioterapiklinik i Vallensbæk, Gladsaxe og Frederiksberg.

Uddannet fysioterapeut fra fysioterapiskolen i København i 2008.

Malene har blandt andet specialiseret sig indenfor UroGynObs fysioterapi og fertilitetsfremmende fysioterapi samt behandling af inflammation, smerter i bevægeapparatet og hormonelle ubalancer ved brug af kost, ernæring og functional medicine. Malene behandler også belastningsskader i bevægeapparatet og idrætsskader. I behandlingen bruger Malene også medicinsk akupunktur. Derudover har Malene en pilatesuddannelse og varetager Fysio Flow holdene og efterfødselstræning.

Fra 2006-2008 var Malene landstræner for Rytmisk Sports Gymnastik.

StineLippert

Stine Lippert

Tidsbestilling mandag – fredag på tlf. 53 62 12 88.

Stine har været på klinikken siden 2008. Stine er uddannet i 2007 fra fysioterapeut skolen i Købehavn og har derudover en gymnastik -og Pilatesuddannelse.
Udfører almen fysioterapi samt akupunktur.

Stine har en bred erfaring med mange forskellige patienttyper og diagnoser bl.a.: rygproblematikker, belastningsskader i bevægeapparatet som fx tennisalbuer og musearm, behandling af arbejdsrelateret smerter ved fx kontor – og rengøringsarbejde, artrose (slidgigt), piskesmæld, idrætsskader, kroniske sygdomme som fx leddegigt.

Stine arbejder med Pilates som en del af behandlingen af forskellige lidelser.

Stine er videreuddannet bl.a. indenfor Mckenzie, Muligan, Pilates, akupunktur, idrætsfysioterapi, laserterapi og GLA:D.

Stine underviser på følgende hold:

Pilates, Bassin, GLA:D samt individuelle træningshold.

 

 

 Billede

Peter Leth Nissen

Tidsbestilling mandag – fredag ring/sms: 53 76 86 36.

Autoriseret fysioterapeut fra Proffesionshøjskolen Absalon i Roskilde. Peter har erfaring med de fleste former for sport og har primært interesse inden for øvelsesterapi, genoptræning og smertevidenskab. Peter går meget op i altid at holde sig opdateret på den nyeste forskning inden for de områder han arbejder med og afsætter derfor hver uge tid til at læse forskningsartikler.

I forløb hos Peter vil patientuddannelse og særligt smerteundervisning ofte være en vigtig del af forløbet.

 

 

 

 

 

DSCF4714
Sussan Kayser

Tidsbestilling tirsdag og fredag på tlf. 61 70 46 38.

Sussan Kayser er vores dygtige fysiurgiske massør, zoneterapeut, akupunktør og træningsinstruktør.

Sussan har en mangeårig erfaring med forskellige patienttyper og diagnoser bl.a.: rygproblematikker, belastningsskader i bevægeapparatet som fx tennisalbuer og musearm, behandling af arbejdsrelateret smerter ved fx kontor – og rengøringsarbejde, artrose (slidgigt), piskesmæld, idrætsskader, kroniske sygdomme som fx leddegigt.