Personale

Om behandlerne:

Vi er 5 autoriserede fysioterapeuter der dækker et meget bredt spektrum inden for fysioterapi. Vi har videreuddannet os inden for mange fysioterapi retninger, bla.: Osteopati, ledmobilisering, ledmanipulation, idrætsfysioterapi, GynObs , fertilitet, GLA:D, konditions- og styrketræning, samt akupunktur.
Vi er en kombination af lang klinisk erfaring, nyeste beh.- og træningsprincipper baseret på den nyeste forskning.

FysioPro Roskilde har overenskomst med sygesikringen.

Yderligere tilbydes zoneterapi, akupunktur og massage af vores RAB-godkendte behandler – Sussan Kayser.

Hvem er vi?

SONY DSC

Finn Trojahn

Uddannet på Næstved fysioterapi skole, og arbejder med ledmanipulation/mobilisering af led samt bløddelsbehandling.

Yderligere har jeg har taget den 5-årige osteopat-uddannelse, og vil fremover sideløbende med almindelig fysioterapi, også arbejde med osteopatisk Fysioterapi, som bygger på grundlæggende medicinske fag som anatomi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.

Eksempler på behandlingsteknikker er manipulation af led, fasciestræk af bindevæv, muskelenergiteknikker samt kraniosacral terapi blandt mange teknikker. Behandlingen er meget holistisk.

Osteopatisk Fysioterapi målgrupper vil blandt andet være: columna relaterede smerter (facetledsdysfunktion), børn/voksne med smerter fra maven. Diskusprolaps, ischias, piskesmæld, bækkenløsning. Kæbe/ansigtssmerter.

Tidsbestilling alle hverdage på tlf. 46 35 86 36

SONY DSC

Ole Høyer

Tidsbestilling  ring alle hverdage på tlf. 53 63 86 36 (Du er også velkommen til at sms)

Arbejder primært med ledmanipulation og -mobilisering, træning og akupunktur.

Ole Høyer er uddannet fysioterapeut ved fysioterapiskolen i København i 2000. Ole har en lang klinisk erfaring og praktiseret på Algade fysioterapi siden 2007. Tidligere har han været ansat på klinik for fysioterapi i Vallensbæk i 6 år samt børnefysioterapeut på Geelsgårdskolen i Virum i 12 mdr. Ole har arbejdet med idrætsfysioterapi bla. indenfor fodbold og trækker meget på egen erfaring fra netop fodbold, løb (maraton) og triatlon. (IM 2014)

Ole behandler alle typer diagnoser indenfor fysioterapifaget.

Ole har videreuddannet sig løbende bla. indenfor Dansk selskab for Muskuloskeletal fysioterapi, Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi, Kinetic control (Dynamisk stabilitet), Idrætsfysioterapi og løbestilanalyse.

 Malene Månsson

Tidsbestilling på tlf. 31 17 81 50 Ring/sms efterlad gerne besked på tlf.svarer.

Malene har en bred klinisk erfaring indenfor almen fysioterapi og hun har gennem de sidste 12 år arbejdet på privat klinik. Malene har arbejdet i SK sundhedscenter og på fysioterapiklinik i Vallensbæk, Gladsaxe og Frederiksberg.

Uddannet fysioterapeut fra fysioterapiskolen i København i 2008.

Malene har specialiseret sig indenfor urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi samt behandling af inflammation, smerter i bevægeapparatet og hormonelle ubalancer ved brug af kost, ernæring og functional medicine. Malene behandler også belastningsskader i bevægeapparatet og idrætsskader. I behandlingen bruger Malene også medicinsk akupunktur. Derudover har Malene en pilatesuddannelse og varetager Fysio Flow holdene og efterfødselstræning.

Fra 2006-2008 var Malene landstræner for Rytmisk Sports Gymnastik.

Stine Lippert

Tidsbestilling mandag – fredag på tlf. 53 62 12 88.

Indehaver af ROSKILDE HÅNDBOLD KLINIK – er en specialklinik under FYSIO PRO som henvender sig til håndboldspillere på alle niveauer og alle aldre. Vi tilbyder vejledning i skadesforebyggende træning og præstationsfremme samt behandling af diverse håndboldskader fx korte forløb før vigtige kampe samt  længere forløb efter fx korsbåndsoperationer. Vi kommer gerne ud i klubberne. Stine har endvidere erfaring med behandling og præstationsfremme indenfor fodbold, gymnastik, løb, styrketræning og ketchersport. Stine spiller selv tennis, håndbold, håndboldfitness/five a side, træner børn i håndbold, ror kajak, spinning og styrketræning. 

Stine har været på klinikken siden 2008. Stine er uddannet i 2007 fra fysioterapeut skolen i Købehavn og har derudover en gymnastik -og Pilatesuddannelse samt igangværende håndboldtræner uddannelse.

Udfører almen fysioterapi samt akupunktur.

Stine har en bred erfaring med mange forskellige patienttyper og diagnoser bl.a.: Idrætsskader, rygproblematikker, belastningsskader i bevægeapparatet som fx tennisalbuer og musearm, behandling af arbejdsrelateret smerter ved fx kontor – og rengøringsarbejde, artrose (slidgigt), piskesmæld, kroniske sygdomme som fx leddegigt. Stine har stor erfaring med behandling af betændelse i svangsenen/hælspore.

Stine arbejder med Pilates som en del af behandlingen af forskellige lidelser.

Stine er videreuddannet bl.a. indenfor Mckenzie, Muligan, Pilates, akupunktur, idrætsfysioterapi, laserterapi og GLA:D.

Stine underviser på følgende hold:

Pilates, Bassin, GLA:D samt individuelle træningshold.

 

 

 

 Billede

Peter Leth Nissen (Pause på klinikken pga studier)

Autoriseret fysioterapeut fra Proffesionshøjskolen Absalon i Roskilde og Cand.scient.fys.stud. på Syddansk Universitet i Odense.

Peter arbejder på klinikken mandage og fredage, de andre dage læser han på Syddansk universitet hvor han er ved at tage en kandidatuddannelse i fysioterapi.

Han interesserer sig primært for smerteproblematikker og hvordan han kan hjælpe sine patienter tilbage til en aktiv tilværelse hvor smerter ikke længere er en begrænsning.

Udover smerteproblematikker arbejder Peter meget inden for fitness -og træningsverdenen hvor han har erfaring både som træner og fysioterapeut.

I forbindelse med sin kandidatuddannelse bruger Peter meget tid på at læse forskning, hvilket han gør fast hver uge. Det gør at han altid holder sig opdateret på den nyeste evidens inden for de områder han primært arbejder med.

Tidsbestilling mandage eller fredage, ring/sms: 53 76 86 36.

 

 

 

Mads Bennett Gyldenkærne

Tidsbestilling alle hverdage på tlf.: 31 41 07 53

Mads er autoriseret fysioterapeut fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde og har tidligere arbejdet for FysioDanmark i Asnæs. Han har god erfaring med manuel behandling samt genoptræning alle kroppens regioner. Han har taget alle tre MET kurser (Muscle Energy Technique) samt McKenzie kursus A og B, hvilket giver specifikke behandlingsteknikker for diverse ryg- og nakkelidelser – herunder diskusprolaps og hold i nakke/lænd.

Mads står for mange forskellige holdtræninger og varetager blandt andet:

- Genoptræningsforløb efter skulder-, hofte- samt knæoperationer. Det kan for eksempel være kors- og ledbåndsskader, nyt knæ eller hofte.

- Træning for slidgigt – typisk knæ, hofter, ryg og skuldre.

- Parkinsonhold (Han har taget kurset udbudt af Parkinsonforeningen).

Et vigtigt element i behandlingen (uanset om du skal have individuel behandling eller holdtræning) er, at han tager sig tid til at lytte og lave en grundig forundersøgelse. På den måde optimeres chancen for, at du får den rigtige behandling fra starten og derfor et kortere forløb. For at sikre de bedste resultater, behandler han så vidt muligt efter de kliniske retningslinjer og nyeste forskning. Mads tager løbende flere kurser, så han hele tiden har fingeren på pulsen.

Hvis du er i tvivl om Mads kan hjælpe med netop din problematik, så kontakt ham og hør nærmere.

 

 


Sussan Kayser

Tidsbestilling tirsdag og fredag på tlf. 61 70 46 38.

Sussan Kayser er vores dygtige fysiurgiske massør, zoneterapeut, akupunktør og træningsinstruktør.

Sussan har en mangeårig erfaring med forskellige patienttyper og diagnoser bl.a.: rygproblematikker, belastningsskader i bevægeapparatet som fx tennisalbuer og musearm, behandling af arbejdsrelateret smerter ved fx kontor – og rengøringsarbejde, artrose (slidgigt), piskesmæld, idrætsskader, kroniske sygdomme som fx leddegigt.