Roskilde Håndboldklinik

 

 

 400dpiLogoCropped

 

 

 

Velkommen til Roskilde Håndboldklinik – skadesforebyggelse, præstationsfremme og behandling.

Vi brænder for håndbold og for hjælpe håndboldspillere og klubber på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi brænder for skadesforebyggende træning og præstationsfremme. Vi kommer gerne ud i klubberne og laver workshops og opfølgning heraf.
På vores moderne klinik, som hører under Fysio Pro Roskilde, tilbyder vi bl.a. instruktion i skadesforebyggende træning, præstationsfremme så man fx får mere kraft i sit hop og skud, bedre teknik, mere airtime mm, genoptræning efter skader
samt behandling af skader/spændinger i bevægeapparatet bl.a. med akupunktur, powerlaser, mobiliseringer, massage mm.

Grundet vores store interesse og håb om bedre skadesforebyggelse ligger vi mange interessetimer inden for området og hjælper bla. med udarbejdelse af materiale til DGI; DHF Og SDU.

Vi har bl.a.i samarbejdet med bevæg dig for livet – håndbold udarbejdet et skadesforebyggende materiale til håndboldfitness og five a side håndbold se mere her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/haandbold/haandboldfitness/traeningsinspiration
Stine er endvidere med i en arbejdsgruppe omkring projektet HAPPY – Health & Performance Promotion in Youth Sport ved institut for idræt og biomekanik på SDU Her står bl.a den tidligere landsholdspiller og nuværende forsker Merete Møller og co. for udarbejdelse af et opvarmningsprogram med evidensbaseret øvelser til unge håndboldspillere i alderen 12-19 år.

Hvem er vi?

Stine Lippert har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut og pilatesinstruktør hos Fysio pro i Roskilde siden 2008. Hun har stor erfaring indenfor holdtræning og genoptræning af diverse skader. Stine spiller selv håndbold og håndboldfitness/five a side og træner børn i håndbold.

Sussan Kayser er vores dygtige fysiurgiske massør, zoneterapeut, akupunktør og træningsinstruktør
Sussan har en mangeårig erfaring med forskellige patienttyper og diagnoser bl.a. idrætsskader. Sussan har selv spillet håndbold i mange år, været træner, medic og holdleder.

Ring eller sms til Stine Lippert (fysioterapeut) på 53621288 eller skriv via facebook eller mail: fysio-pro@hotmail.com. Vi bor over ventesalen på Roskilde station, indgang via det højre tårn, Jernbanegade 1A, 4000 Roskilde.

Vi ELSKER håndbold og glæder os til at møde og hjælpe jer!

https://www.facebook.com/forebyggelseogbehandling/

 400dpiLogoCropped